Könyvelés

A könyvelés lehet hasznosabb, mint ahogyan eddig ismerte. Természetes dolog, hogy ügyfeleink könyvelése a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelel, és az előírt határidőket betartva működik. Ennél sokkal nagyobb célt tűztünk ki magunknak, járjunk az események előtt, ügyfeleink már akkor tudjanak cégük pénzügyeiről, amikor még van lehetőségük a cselekvésre.


ÁFA egyenleg 20-án? Igen, de egy hónappal korábban!

A hagyományos könyvelés során, amikor a következő hónap elején viszi a számlát a könyvelőhöz, esély sincs arra, hogy az aktuális hónap vége előtt megismerje aktuális ÁFA egyenlegét. Pedig milyen hasznos lenne tudni már 1 héttel korábban, hogy beszerzéseinket hogyan ütemezzük.

Nálunk alap, hogy a számlákat napi/heti rendszerességgel feldolgozzuk a vállalkozás közreműködésével, ráadásul a vállalkozót mindenről folyamatosan online informáljuk.


A jó könyvelés informatív

Egy vállalkozás könyvelése rengeteg hasznos adatot tartalmaz a gazdasági működéséről. “Veszteség lett, maradhat?” – Május 31-én megtudni saját vállalkozásának előző évi eredményét már egy igencsak elkésett információ.

Nálunk folyamatosan tisztában lehet vállalkozása működési eredményével, nem kérésére készítjük el, hanem elkészül.


Vezetői döntésekhez információ kell

Mivel folyamatosan láthatóvá válik ügyfeleink részére a működésük eredményessége, ezért minden vállalkozóban felmerül idővel a kérdés, hogy hol lehet ezen javítani. Nem nagy tudomány azt mondani, hogy a bevételeket kell növelni vagy a költségeket csökkenteni.

Elárulni a növekedés titkát nem tudjuk, de információt szolgáltatni hozzá igen. A folyamatos együttműködésünk által gazdasági eseményeit a szükséges részletességgel rögzítjük, ami által megérthetőbbé válik költség- vagy éppen bevétel szerkezete.